Гра більярд на двох

    Оцінка: 247 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    чи ти Любиш грати в більярд? Якщо так, то добре, тому що ти можеш приступити до цієї гри прямо зараз. А якщо ти не вмієш, то настав час навчитися. Більярд – це улюблене заняття багатьох. Однак вдома встановити таку штуковину буде стояти, м'яко кажучи, недешево. А постійно витрачатися на більярдні клуби сенсі немає, тому що всі можливості представлені в Інтернеті. Отже, уперед.

    Одразу ж ознайомимо вас із нюансами, щоб потім не було ніяких питань. Якщо в реальному більярді ти повинен ходити навколо столу, щоб зробити удар по кульці, то в нашій грі потрібно всього-навсього знаходиться в одному кріслі і не робити при цьому яких-небудь неспокійних рухів вліво або вправо.

    Наш більярд – американка звичайна. Відповідно, і правила такі ж. Є різнокольорові кульки, а є один – повністю білий. Потрібно намагатися забивати кулі таким чином, щоб у самому кінці залишився один шар – вісімка чорного кольору. Щоб почати гру, потрібно розбити кулькову піраміду і здійснювати подальші кроки в залежності від того, як розташувалися кульки на ігровому полі. В залежності від того, якого кольору ти забив перший кульку, стає зрозумілим, чому тобі доведеться грати в цій партії. Розраховуй удар, траєкторію і силу, щоб вийти переможцем.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам