Гра біжить: Стрибни вище

    Оцінка: 230 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Гра Стрибай вище неодмінно перенесе тебе в дитинство, коли побігати і пострибати було найкращою розвагою. Так, роки йдуть, час змінюється, сучасні діти напевно все менше часу проводять на вулиці, віддаючи дозвілля Інтернету. Як би там не було, ми пропонуємо зануритися в ту безтурботну пору і повністю віддатися грі, від якого ти отримаєш величезне задоволення.

    Але для початку – адже ти знаєш, що все не просто так – подумай, як буде називатися твій персонаж. Це може бути яке завгодно ім'я. Можеш назвати його на свою честь – як хочеш. Після цього починай визначатися з персонажем. Ти можеш не тільки вибрати свого улюбленця, але і створити його своїми руками. Є можливість зміни рис обличчя, тіла, кольору волосся і так далі.

    Коли почнеться безпосередньо процес бігу, пам'ятай, що біг бігом, а перешкоди нікуди не діваються. На твоєму шляху буде потрапляти безліч дрібних перешкод, таких як бджоли та інші комахи, так і більш небезпечні перешкоди – глибокі калюжі, які, само собою зрозуміло, догоджати взагалі не варіант. Гра призначена для двох, тому можеш починати разом з другом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам