Гра прос збір золота

    Оцінка: 232 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    Гра Збираємо золото призначена, в першу чергу, для сильної половини людства. Якщо ти любиш гроші, то тобі якраз по дорозі. Назва гри дуже красномовне. Якщо ти хочеш стати багатим у віртуальному світі, роби як ми тобі рекомендуємо – збирай золото в нашій прикольною грі.

    Відразу відзначимо, що гра призначена для двох людей, бо тобі нудьгувати ну взагалі не доведеться – можеш бути в цьому впевнений на всі сто відсотків, або навіть тисячу – ми тобі це гарантуємо. Гра неймовірно елементарна, бо все, що від тебе вимагається, так це бігати туди-сюди і збирати золоті злитки, які будуть падати з неба прямо тобі в руку. Графіка гри просто умопомрачительна. Ти перейдеш у світ Середньовіччя – якщо ти любитель не тільки грошей, а ще й історії, ти отримаєш в два рази більше задоволення в процесі гри.

    Ще один нюанс, про який тобі слід знати. Ти ж в курсі, що ця гра розрахована на двох осіб. І зроблено це не дарма. Ви будете працювати не разом, а один проти одного. Кажучи іншими словами, переможе той, кому вдасться зібрати більшу кількість золота. Хто це буде – ти або твій друг – покаже час. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам