Гра бродилка: Спаси друзів

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: Спаси друзів
    Оцінка: 223 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    У цій грі на тебе чекає пастка, точніше не тебе, а двох товаришів, які незрозуміло як туди потрапили, проте бажають вибратися. Друзі являють собою не зовсім звичайних нам істот. Але хіба є різниця, якщо мова йде про порятунок когось? Ми теж думаємо, що ні, бо вирішили, що такий відважний хлопець, як ти, обов'язково допоможе бідолахам.

    Що потрібно робити? Логічно подумавши, можна прийти до висновку, що якщо герої виявилися незрозуміло де, значить, їм потрібно знайти вихід у що б то не стало. А ще друзі повинні отримувати безцінний досвід в процесі гри. Чим більше досвіду вони зберуть, тим більше шансів отримають на швидке повернення додому. Кажучи іншими словами, намагайся накопичити максимальну кількість очок. Бали ти будеш отримувати кожного разу, як тільки успішно виконаєш завдання. Остерігайся вертушок, які можуть погубити персонажів за лічені секунди. Так, вирішити завдання буде непросто, але ти повинен це зробити.

    Гра Порятунок друзів дуже цікава. Якість графіки зашкалює. Сюжет навряд чи когось може залишити байдужим. Якщо ти ризиковий хлопець, то небезпеки повинні тебе тільки мотивувати, щоб дізнатися – а що ж буде далі. І ще одне цікаве спостереження – наші герої чудово літають, причому роблять вони це практично весь час. Подібне вміння наштовхує на думку, що персонажі знаходяться в місці без гравітації, наприклад, у Космосі. Як би там не було, треба вирушати в їх віртуальний світ прямо зараз.

    Грати можна удвох. Ми настійно рекомендуємо покликати одного і разом з ним відправитися в захоплюючу, але небезпечну подорож. Ви зможете підстраховувати один одного, оберігати один одного від небезпек і ворогів. Та й удвох, зрештою, веселіше в багато разів. Але навіть якщо тобі не з ким розділити радість гри, спробуй зробити все сам – ефект також буде вражаючим, а процес незабутнім.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам