Гра смурфики на двох: Вихід з лабіринту

    Ігри » Ігри на двох для дівчаток від Мульт сімейки » Гра смурфики на двох: Вихід з лабіринту
    Оцінка: 234 очок, Голосів: 60

    Опис Гри:

    Ти ж знайомий вже з Смурфиками? Якщо ні, то ми тобі освіжимо пам'ять. Це маленькі гномики, пофарбовані в синій колір. Герої стали настільки популярними, що заполонили в свій час практично всі полки іграшкових магазинів. Так, гномики популярні настільки, що з їх участь створюється багато ігор, одну з яких ти можеш бачити на цій сторінці.

    Але не все так райдужно в цій грі, як того б хотілося. Гноми опинилися в незрозумілій і одночасно страшної ситуації. Смурфи виявили, що вони знаходяться в лабіринті, вихід з якого знайти здається практично нереальним завданням. Але для цього їм і потрібен ти!

    Що ж ти можеш відшукати в лабіринті? Порадуємо тебе, що тут є багато корисних речей, які можна спрямувати проти ворогів. Так, наприклад, грибочки є дуже потужним зброєю проти ворога. Але ще є і мишоловки, потрапивши в які гномик навряд чи вибереться. Тому дій обачно, щоб твої герої не страждали почому дарма. Запам'ятай, що хлопчик-смурфик може здійснювати постріли в бік ворогів. А ще врахуй, що сам вибратися ти не зможеш. Можна, звичайно, але тоді ти наражаєш на небезпеку друзів, які без твоєї допомоги загинуть. Тому допоможи іншим смурфикам, і тільки цілою компанією починайте шукати вихід. Дружба повинна перемогти!

    Ми впевнені, що гра тобі має сподобатися. Ти можеш грати як в поодинці, так і з одним. Удвох, безсумнівно, буде набагато цікавіше. Хоча це справа, як кажуть, на любителя. У будь-якому випадку, вирішувати тобі! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам