Гра спаси фрукти

    Оцінка: 239 очок, Голосів: 71

    Опис Гри:

    Гра Порятунок фруктів призначена для двох гравців. Запроси кого-небудь в гості, щоб розділити неперевершені емоції разом з другом, знайомим. Або навіть ворогом – повір, після такої розваги будь-ворог стане одним.

    Отже, історія починається саме з того дня, коли принц і принцеса прогулювалися по своїх володіннях. Замок, парк, начебто, все добре, і погодка їх тільки радувала. Але тут сталося щось – на осіб королівської крові напав пернатий недруг, який зажадав терміново знести всі фрукти, які ростуть в королівських садах. Якщо принц з принцесою не виконають цього умови, що їм дуже не пощастить. Яких саме наслідків очікувати, птах не спромоглася уточнити. Тим не менш, вона домоглася свого – хлопець з дівчиною нереально налякані і потребують твоєї допомоги.

    Отже, все, що тобі потрібно вміти, так це збирати фрукти, які тут надані у величезній кількості і в самих різних варіаціях. Тут ти знайдеш і соковиті апельсини, і стиглі гранати, і солодкі банани. Проходь рівень за рівнем, щоб досягти бажаної перемоги. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам