Гра вуличні бої з Наруто

    Ігри » Ігри Наруто » Гра вуличні бої з Наруто
    Оцінка: 946 очок, Голосів: 224

    Опис Гри:

    Часто справжнім воїнам і борцям за правду, добро і справедливість, доводиться вступати в бій в самих незвичайних місцях, в яких дуже багато перешкод, небезпек і непередбачених ситуацій. Таким місцем для бою часто виступають наші вулиці, по яким ходять натовпи людей, їздять машини і багато-багато інших предметів, що заважають проводити чесні бої.

    У нашій грі "Вуличні бої" - вам буде дуже цікаво взяти участь. Адже в даній грі вам потрібно буде битися з натовпом на натовп - масова бійка. А точніше, спочатку вам потрібно буде вибрати трьох підходящих персонажів, а вже тільки потім, проти трьох супротивників битися поперемінно. Система гри досить проста. Якщо один з ваших віртуальних героїв зазнає поразки і помре, тут же з'являється інший герой. І так буде продовжуватися до поразки останнього вашого героя. Така ж сама система ведення бою буде і у ваших ворогів.

    В управлінні грою рекомендується розбиратися вже у самій грі з тієї причини, що в цій грі дуже багато різноманітних кнопок для того, щоб керувати героями, так що вам доведеться деякий час потренуватися, щоб надалі ви з легкістю змогли керувати вашою відважною трійкою героїв.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам