Гра Обслуговування: Ресторанчик Зомбі

    Ігри » Ігри Обслуговування » Гра Обслуговування: Ресторанчик Зомбі

    Опис Гри:

    Гра Ресторан Зомбі тобі обов'язково повинна сподобатися. Передісторія свідчить, що коли-то ходячі мерці зловили офіціантку. Ясна річ, що ці хлопці, недовго думаючи, вирішили з'їсти дівчину. Але дівчина теж виявилася не ликом шита – вона погодилася нагодувати зомбі в кращому ресторані міста, якщо ті погодяться її відпустити. Зомбі зважилися на такий крок, і тепер тварини готуються до найкращого в їх житті обіду.

    Гра розгортається в ресторані, де офіціантка вже чекає своїх відвідувачів. Зомбі не змусили сіючи довго чекати, тому ти вже можеш бігти зустрічати перших клієнтів. Як тільки ти посадиш відвідувачів за столи, потрібно відразу ж приступати до дій. Щоб встигнути обслужити всіх відвідувачів, потрібно поспішати, квапитися і ще раз поспішати.

    Фішка гри полягає в тому, що якщо ти не будеш поспішати, і хоча б один живий мрець залишиться голодним, то у тебе самого є шанс бути з'їденим. Так, зомбі не будуть грати з тобою в кішки-мишки, їм, зрештою, все одно, що їсти. Нагодуєш зомбі – убезпечиш себе навіки. А що може статися в іншому разі – про це історія замовчує, бо кінець обіцяє бути дуже сумним.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам