Гра Обслуговування в Супермаркеті

    Ігри » Ігри Обслуговування » Гра Обслуговування в Супермаркеті

    Опис Гри:

    Бажаєш ти трохи попрацювати у грі Щасливий Супермаркет? Якщо так, то швидше берися за справу, тому що дія тобі має сподобатися. У цій грі в тебе є можливість подивитися на внутрішню кухню магазину і, таким чином, набратися досвіду. Хто знає, можливо, отримані знання стануть тобі у нагоді і в реальному житті.

    Отже, сьогодні ти – директор супермаркету. Будучи керуючим великого магазину, в твої обов'язки входить весь коло робіт, починаючи від розстановки продукції на прилавках і закінчуючи ціновою політикою. Чи вийде у тебе налагодити справу? Все залежить від тебе, від твого вміння керувати, продавати і налагоджувати відносини з клієнтами. Який би не був результат – він буде вважатися твоєю особистою заслугою.

    Зроби магазин таким, щоб повз нього не зміг пройти жодна людина. Розбуди у потенційних покупців бажання залишити гроші на касі. Адже саме дохід супермаркету вважається головним успіхом. Тим більше, що зароблені гроші ти зможеш знову пустити в справу, збагачуючи асортимент підприємства і, таким чином, підкоряючи нові горизонти.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам