Гра Обслуговування в Закусочній

    Ігри » Ігри Обслуговування » Гра Обслуговування в Закусочній

    Опис Гри:

    Вмієш ти працювати швидко, але якісно? Це легко перевірити в рамках гри Свіжий Гамбургер. Саме так називається кафе, куди ти влаштувався працювати на літо. Все б добре, але заведений темп ресторану потребує від тебе оперативності, тому що від клієнтів тут просто немає відбою. Це однозначно добре, адже від кількості відвідувачів залежить твій особистий дохід.

    Отже, що не день, то свято, бо люди приходять сюди з усіх кінців міста, щоб скуштувати смачний бутерброд, приготований кращим шеф-кухарем країни. У зв'язку з цим асортимент пропозицій постійно розширюється – відвідувачі вимагають все нових і нових смаків. Так що тобі доведеться попотіти, але пам'ятай, що гра варта свічок.

    Отже, тобі потрібно уважно вислухати відвідувача. Після цього слід надіслати замовлення на кухню, тим часом можеш зайнятися наступним клієнтом. Як тільки перший замовлення буде готовий, винеси його відвідувачеві і займайся іншими візитерами. Працюючи таким чином, постарайся побити всі рекорди в плані заробітку. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам