Гра Обслуговування: Кафе Рапунцель

    Ігри » Ігри Обслуговування » Гра Обслуговування: Кафе Рапунцель

    Опис Гри:

    Гра Рапунцель в Кафе досить незвичайна. Гейм відмінно підійде для любителів казкових героїв, так як тут ти зустріли з прекрасною Рапунцель. Звичайно, цій дівчині не можна заздрити, тому що волею долі вона виявилася замкненою в високою вежею – наскільки тобі відомо, це справа рук старої відьми. Однак наша героїня не зібралася сумувати, навпаки – вона приклала всі зусилля, щоб її перебування у в'язниці скрасилось яскравими моментами.

    Отже, Рапунцель все це час не було чим особливо зайнятися, тому вона присвятила себе читання книг. Самими улюбленими творами дівчата стали книги рецептів приготування страв. Таким чином, будучи під замком, Рапунцель вирішила свою подальшу долю. А чому б їй не спробувати свої сили в ресторанному бізнесі? Звичайно, для цього потрібно спершу вибратися на свободу.

    І в неї це вийшло! Вийшовши з в'язниці, принцеса почала займатися своєю справою. Ресторан вона поставила в центрі королівства, так що, по ідеї, тут повинно бути багато відвідувачів, адже місце все-таки ласе. В якості страв дівчина готує гамбургери, та не прості, а найсмачніші в країні.

    День відкриття перевершив всі очікування – до закладу завітало дуже багато клієнтів. Далі дія гри буде проходити наступним чином. У верхній ігровий області ти побачиш меню – це страви, які запросив у тебе відвідувач. На всій іншій частині екрана ти побачиш продукти, з яких можна приготувати блюдо. Уважно вивчай побажання клієнтів і якісно виконуй замовлення, щоб розвинути бізнес. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам