Гра Перукарня Селени Гомез

    Оцінка: 2458 очок, Голосів: 558

    Опис Гри:

    Хто не чув про Селену Гомез! Адже вона справжня супер зірка світового масштабу і вже вона то напевно знає толк в красі і трендових новинках в світі моди. Граючи в нашу гру, ви маєте унікальну можливість змінити справжню зірку. Бажаєте спробувати свої сили та зробити їй нову шикарну зачіску?

    Тоді не змушуйте світову зірку чекати вас. Ласкаво просимо в наш віртуальний і шикарний салон краси віп-класу. Твоєю головною клієнткою в цій грі буде тільки одна зірка, але не варто від страху непритомніти. Адже до такого перукаря зірка навряд чи захоче прийти на стрижку. Зірка екрану і поп-музики Селена Гомез не любить чекати. Її час коштує великих грошей, а її образ і зачіска завжди повинні бути бездоганними і відповідати вимогам гламурного світу червоних голлівудських доріжок.

    Ви можете робити з її волоссям все, що тільки можна побажати. Ви можете стригти її і навіть налисо! Так само ви можете змінити її образ пофарбувавши волосся в інший колір. Можливо білявка Селена Гомез - це буде фурор в шоубізнесі. Крім того не забувайте що необхідно доповнити зачіску різними аксесуарами. До ваших послуг надано стрічки, шпильки і інші прикраси. Не дозвольте собі упустити таку можливість стати перукарем самої Селени Гомез.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам