Гра Парковка з перешкодами

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка з перешкодами

    Опис Гри:

    Акуратна парковка – це те, чого не вміють робити багато, навіть самі просунуті водії. Ще б, адже автомобіль треба вивернути таким чином, щоб він не тільки правильно стояв, міг виїхати в потрібний момент, але і при цьому нікому не заважав.

    Мрієш вирости і навчитися їздити на машині, як справжній професіонал? Тоді саме час почати вчитися. Ніщо не сприяє розвитку навичок паркування, як хороший ігровий стимулятор.

    Гра онлайн, яка носить назву Акуратна парковка допоможе тобі стати справжнім професіоналом. До її складу входять 10 рівнів різної складності. На кожному з рівнів слід максимально обережно і дбайливо припаркувати машину в спеціально відведений для неї місце. Куди саме – побачиш сам, воно буде окреслено фарбою у вигляді штрихпунктирного прямокутника.

    На перший погляд гра здасться дуже простий. Але будь уважний, парковка, на якій тобі доведеться відточувати свою майстерність, не дуже доглянута. Камені, обмежувача, ями на дорогах і інші машини можуть стати серйозною перешкодою для дбайливого паркування.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам