Гра Парковка Машини 3: Майстер парковки

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Машини 3: Майстер парковки

    Опис Гри:

    Так, деякі парковки в містах просто вбивають своєю тіснотою і брудом на них. Яке ж нещасним водіям не тільки пересуватися по таким майданчикам, але і паркувати свої машини? Хочеш відчути себе в шкурі автомобіліста, який потрапив на не саму зручну в світі паркування? Тоді натискай на кнопочку Грати, і стеж за тим, як забава онлайн під назвою Майстер Парковки три завантажується на екрані твого комп'ютера.

    А ми тим часом коротко розповімо тобі про правила. Синя тачка повністю в твоєму розпорядженні, керувати нею можна, натискаючи на стрілки, які ти знайдеш у правій частині своєї клавіатурою.

    Слідуючи стрільцям, намальованим на асфальті, відшукай найкраще місце на цій богом забутій парковці. На жаль, тут дуже багато машин, в які можна врізатися з необережності, а дорога настільки вузька, що може подряпати бічні частини автомобіля. Тому намагайся триматися центру і вчасно натискати на поворот.

    Ти можеш 2 рази помилитися і в щось врізатися, однак після третього разу розробники гри Майстер парковки 3 пропонують починати все заново.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам