Гра Парковка з Мальованої Лінії

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка з Мальованої Лінії

    Опис Гри:

    Якщо ти добре знайомий з іграми про паркувальному місці, то сміємо припустити, їх низка, можливо, вже порядком тобі набридла. Що ж робити? Звичайно ж відкривати нові горизонти і пробувати себе в нових іграшках подібної тематики. Наприклад, такої, як ця.

    Гра не даремно називається Лінія паркування. Чому, спитаєш ти? А ми відповімо. Тут тобі не потрібно управляти стрілками, як у більшості подібних ігор. Тут лише потрібно прокреслити за допомогою миші лінію, по якій машина поїде в бік паркувального місця.

    Все виглядає дуже просто на перший погляд. Насправді, ніж плавні лінія, тим вище ймовірність, що до місця автомобіль добереться без пригод. Здавалося б, малюєш собі простеньку лінію і подорожуєш з рівня на рівень. Але не все так просто. Справа в тому, що по дорозі розкидані монети і зірки, які автомобілю бажано підібрати. Щоб це зробити, доведеться трохи викривити лінію руху. Малюючи лінію, намагайся не сильно заступати за лінію паркувального місця, інакше машина вріжеться в брівку.

    Перший рівень т, швидше за все, пройдеш з 1-2 спроб, а ось на другому ситуація може скластися складніше. Адже крім зірок і монет доведеться побоюватися ще й мотоцикліста, періодично проезжающегося посередині дороги. Так що, доведеться ще і розраховувати час перед тим, як малювати лінію.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам