Гра Паркування в Гаражі за Рівнями

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Паркування в Гаражі за Рівнями

    Опис Гри:

    Ти вже добре знайомий з іграми, в яких автомобіль потрібно доставити на одне з місць на парковці. Але в цьому варіанті іграшки тобі пропонується дещо інший підхід. Твоя машина знаходиться у величезному гаражі, обладнаним під автомайстерню. Величезна кількість клієнтів щодня проходять через твою автомайстерню і залишають у тебе свої машини. Твоє завдання акуратно підігнати автомобіль клієнта до зручному для лагодження місцем, не пошкодивши ще більше. Якщо вийде так, що машини, які підлягають лагодження, будуть віддаватися клієнту в ще більш жалюгідному стані, то ніхто більше не стане звертатися до такого горе-механіку, як ти.

    Використовуючи стрілки керуй машиною, намагаючись не зачепити обмежувачі, виступи і бордюри. Прагни акуратно припаркувати тачку, щоб зайнятися її ремонтом. Додаткові бали ти зможеш заробити, збираючи гуртки з зображенням гайкових ключів, розкидані по всьому ігровому полю.

    яким шляхом ти підеш? Збереш усі ключі, ризикую збереженням автомобіля іл відразу ж припаркуешься? Вирішувати тільки тебе. Радимо починати, адже потрібно ще встигнути пройти стільки цікавих і складних етапів гри Паркування у гаражі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам