Гра Пастки: Полювання за Муміями

    Ігри » Ігри Пастки » Гра Пастки: Полювання за Муміями

    Опис Гри:

    Любиш містичні історії? Тоді мерщій вирушай у гру Мисливець за Муміями, де тебе чекають неймовірні пригоди. Зумієш ти здолати ворога, з урахуванням того, що у тебе немає абсолютно ніякої зброї, і ти не можеш торкатися до супротивника?

    Розгадка криється в талантах головного героя. Так, наш хлопець відмінно вміє справлятися з муміями, використовуючи його особистий спосіб для цього. Персонаж вміє змінюватися з ворогами місцями! Таке вміння набагато краще будь-якого виду зброї, чи не так?

    насправді все буде відбуватися наступним чином. Тобі потрібно дійти до тієї чи іншої пастки, а потім просто помінятися місцями з мумією. Таким чином, остання потрапить у пастку, а ти залишишся живим і неушкодженим. Тільки будь обережним, щоб не заплутатися і самому не потрапити в пастку.

    Іноді буде траплятися наступне. Ти будеш помічати, що мумій на даному етапі дуже багато. Але і тут не треба впадати у відчай. Просто натискай кнопки з цифрами, які відображаються над головами ворогів. Так ти здійснити заміну самим швидким способом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам