Гра Пасьянс: Бомбей

    Ігри » Ігри Пасьянс і Косинка » Гра Пасьянс: Бомбей

    Опис Гри:

    Гра Пасьянс Бомбей – це новий гейм, який пропонує тобі з головою зануритися в найцікавіше дійство, в якому тобі відводиться головна роль. А як інакше, адже тільки від тебе залежить перемога, від твого вміння розставити картки таким чином, щоб у підсумку пасьянс можна було вважати завершеним.

    Грати тобі буде спокійно і приємно, графіка гри просто вражає своєю пишністю. Тут ти як би зануришся в лоно незайманої природи, поринеш з головою у життя сільських мешканців, а ще побачиш красиві палаци і величні замки – справжній витвір мистецтва.

    Не поспішай, адже у спину тебе ніхто не жене. Тому роби кожен крок обдумано, розставляючи пріоритети правильно. Ти повинен розпрощатися з усіма картками, що ти побачиш на робочому столі. Кожна карта має знайти своє місце. За основу візьми короля, а далі, по мірі зростання, накладай на нього карти, поки не закінчиш тузом.

    Прекрасне проведення часу гарантовано ще й за рахунок розслаблюючій музики. Мелодія спеціально підібрана таким чином, щоб не відволікати, не напружувати, а навпаки – сприяти розумовою досягнень.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам