Гра Пасьянс: Зима

    Ігри » Ігри Пасьянс і Косинка » Гра Пасьянс: Зима

    Опис Гри:

    Гра Зимовий Пасьянс пропонує тобі розім'яти мізки в процесі захоплюючого логічного гейми. Завдання перед тобою відкривається одразу ж, як тільки гра почнеться, так що починай!

    Тобі потрібно подивитися на чотири колоди карт уважно, тому що саме з ними ти будеш працювати найближчим часом. Всього в кожній колоді по п'ятдесят чотири карти, і кожна з них вимагає переміщення в певному порядку, а саме – починаючи тузом і закінчуючи королем. При цьому ти маєш можливість переміщати карти по ігровому полю, складаючи їх поверх стопки тільки в тому випадку, якщо значення нижньої карти на одиницю менше значення верхньої карти; масть при цьому не має значення.

    Якщо ти помічаєш кілька карт, розкладених вже в правильній послідовності, але знаходяться не на своєму місці, просто перенеси їх групою на необхідну ділянку. Також ти можеш перетягнути будь-яку карту нічим не зайняту ігрову область.

    Ознайомився з правилами? А тепер вперед – перевіряти на практиці наскільки ти втягнувся в суть гри. Якщо докладеш хоча б мінімальні зусилля, у тебе має все вийде щонайкраще. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам