Гра Пазли: Зібрати Замок

    Ігри » Ігри Пазли » Гра Пазли: Зібрати Замок

    Опис Гри:

    Хочеш дізнатися, чи живе всередині тебе архітектор? Якщо ти ще не визначився з професією, то цілком можеш дізнатися, чи підходить тобі даний вид діяльності в рамках гри Build Medieval Castle. Гейм тобі обов'язково сподобається, так що починай як можна швидше.

    Суть гри полягає в тому, щоб зібрати замок Середньовіччя. Для цього у тебе є всі необхідні матеріали та складові. Однак необхідно напружити мізки, щоб зрозуміти, який цеглинка куди класти. Зате результат тобі дуже сподобається – на виході ти отримаєш неймовірно красивий старовинний замок. І все це – завдяки твоїм старанням і вмінням.

    найцікавіше – ти можеш самостійно обрати вид майбутньої фортеці. Наприклад, є кілька замків простого типу. Якщо ти ще погано орієнтуєшся в подібному роді будівництва, вибирай найбільш просту фортецю. Якщо ж ти відчуваєш впевненість у своїх силах, віддавай перевагу складним режимам. Як варіант, можна для початку побудувати легкий замок, потім фортеця середньої тяжкості і закінчити гру складним режимом. Втім, це лише рекомендації, а вирішувати все-таки тобі. У будь-якому випадку, бажаємо вдалого будівництва!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам