Гра Пазли: Персонажі Фільму Шрека

    Ігри » Ігри Пазли » Гра Пазли: Персонажі Фільму Шрека

    Опис Гри:

    Любиш Шрека? Мається на увазі, не самого Шрека, а мультфільму. Коли-то картина збирала біля екранів так багато глядачів, тому що це один з перших мультиків подібного жанру. Тепер же можна ще ближче познайомитися з улюбленими персонажами у грі Герої Фільму Шрек.

    Всі персонажі мультфільму вирішили зробити фотографію на пам'ять. І знімок вийшов відмінним! Проте Шрек, такий телепень, ненавмисно розірвав зображення на найдрібніші шматочки. Тепер нічого більше не залишається, як пересниматься заново, або ж зібрати всі частинки порваного фото і постаратися відновити зображення. Саме цим ти зараз і займешся.

    Отже, після запуску гейми ти побачиш багато фрагментів одного зображення. Твоє завдання полягає в тому, щоб додуматися, що до чого, і зробити картинку в її первозданному вигляді. Так, для цього доведеться попаритися, проте воно того варто, адже результат тебе вразить до глибини душі. Рекомендуємо поквапитися, тому що чим швидше ти закінчиш роботу, тим більше окулярів заробиш. А бали ще ніколи зайвими не були, і цей раз не виняток.

    Керувати грою просто і легкою. Тобі потрібно вибрати необхідні фрагменти і здійснювати за ним кліки, таким чином перетягуючи елементи з одного місця в інше, де ти збираєш картинку. В кінці переверни зображення правильно і милуйся своїми стараннями хоч цілий день!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам