Гра Пазли: Шрек з Фіоною в Лісі

    Ігри » Ігри Пазли » Гра Пазли: Шрек з Фіоною в Лісі

    Опис Гри:

    Гра Шрек з Фіоною в Лісі тобі має сподобатися, адже тут ти зустріли з улюбленими героями. Більш того, гра дуже яскрава, барвиста і незвичайна. Відразу ж після запуску гри ти зможеш оцінити всі старання розробників і сповна насолодитися ігровим процесом. Так що тисни на кнопку старту і віддавайся в руки досконалості.

    якось Шрек і Фіона вирішили влаштувати собі романтичне побачення. Щоб сюрприз вдався, Шрек намалював карту. На жаль, художник з нього ніякий, а тому дуже складно розібрати, що він там зобразив. Більше того, коли Шрек сам зрозумів, що він намалював незрозуміло що, він рознервувався і порвав карту. Тепер Фіона розуму не може докласти, як їй відшукати те саме місце в такому величезному лісі. Допоможеш?

    Тобі потрібно відтворити карту і передати її Фіоні. Для цього потрібно зібрати всі розірвані шматочки до купи і спробувати скласти з них єдине цілісне зображення. В принципі, нічого складного, важко тільки почати, а далі все має йти як по маслу. Тобі ж буде видно, який фрагмент повинен стояти на тому чи іншому місці. Орієнтуйся інтуїцією і у тебе обов'язково все вийде! Не підведи улюблених героїв!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам