Гра Пазли: Даша і Король Черевичок

    Ігри » Ігри Пазли » Гра Пазли: Даша і Король Черевичок

    Опис Гри:

    Гра Пазл Даша і Король Черевичків розповість тобі історію про сон, який побачила одного разу головна героїня гейми. Отже, Даші наснилося, ніби вона знаходиться у великому палаці. Найцікавіше, що королем у замку є її найкращий друг – весела мавпочка на ім'я Черевичок.

    Даші дуже сподобалася така ситуація. Але не довго сон тривав все хороше одного разу закінчується. У результаті сновидіння розсипалося на купу маленьких фрагментів. Ти повинен допомогти дівчинці відновити побачене. І зробити це дуже просто, потрібно лише приділити цього моменту кілька терпіння і часу.

    Отже, з цієї хвилини ти відповідаєш за відновлення сну дівчинці. Тобі треба подивитися уважно на всі частинки. Після цього вибери один фрагмент, постав його на потрібне місце і прикрепляй до нього інші відповідні елементи. Роби так до тих пір, поки твоєму погляду не постане красива картинка. Так ти зможеш побачити сон Даші, відчути на собі її почуття і емоції, які переважали над дівчинкою в той момент.

    Керувати грою простіше простого. Потрібно взяти мишку і здійснювати нею кліки на потрібні елементи, перетягуючи частинки з одного краю ігрового поля в інший. Таким чином, ти потихеньку відтвориш сон Даші і побачиш всі принади фантазії дівчинки. Гра цікава, однак вимагає терпіння, так що виділи кілька хвилин і вирушай в неймовірно цікавий світ сновидінь.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам