Гра Перевезення Подарунків

    Ігри » Ігри Перевезення » Гра Перевезення Подарунків

    Опис Гри:

    Любиш Новий рік? Тоді ласкаво просимо в гру Santa Truck! Однак розслабитися в рамках даного гейми тобі не вдасться, тому що тут з Санта Клаусом трапилася справжня біда. Хоча ця біда і дуже приємна, однак вирішити проблему все одно якось треба.

    Отже, все почалося з того, що Санта зібрав дуже багато презентів для дітей. Кількість подарунків просто зашкалює, і бідні олені не можуть навіть з місця сани зрушити, не кажучи вже про далекій дорозі. Ну що робити в такій ситуації? Правильно, долучити машину в допомогу оленям!

    Треба дочекатися вантажівки, на який можна завантажити всі подарунки. Коли машина під'їде, займися цим справою. Після сідай за кермо і тисни на газ, щоб якомога швидше роздати подарунки дітлахам. Діяти треба швидко, а то і так вже багато часу витрачено даремно. Якщо ти не поквапишся, так і Новий рік пройде, і всі подарунки будуть просто-напросто неактуальними. І будь дуже обережним, щоб не розгубити презенти по дорозі, а то вийде негарно, якщо хоч одна дитина залишиться в такі свята без уваги.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам