Гра Піаніно: Талант Музиканта

    Ігри » Ігри Піаніно » Гра Піаніно: Талант Музиканта

    Опис Гри:

    Гра Талант Піаніста розповість тобі швидко, володієш ти музичними здібностями. Але навіть якщо у тебе немає таких навичок, цьому можна навчитися. Все-таки головне – це бажання, а все інше другорядне. Отже, чи є в тебе бажання навчитися чомусь новому? Тоді нема чого відтягувати момент старту, можеш починати прямо зараз!

    У цій грі ти можеш створювати популярні треки. Управління грою здійснюється за допомогою комп'ютерної клавіатури. І тут будь уважним, тому що відразу після запуску гри твоя клава стає клавішами віртуального піаніно! Таким чином, щоб створити трек, потрібно натискувати на ті чи інші кнопки. Все просто!

    У грі ти побачиш картинки, падають вниз. Кожне зображення – це та чи інша буква, цифра або символ. Твоє завдання полягає в тому, щоб встигнути зробити натискання відповідної кнопки на клавіатурі до того моменту, поки малюнок не опиниться поза зоною видимості. Кожне натискання створює певний звук. А разом ці звуки створюють музику. Із завданням відмінно впоратися той користувач, хто з закритими очима зможе відобразити комп'ютерну клавіатуру в своїй уяві.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам