Гра Піаніно для Маленьких: Слоники

    Ігри » Ігри Піаніно » Гра Піаніно для Маленьких: Слоники

    Опис Гри:

    Напевно ти чув фразу «Ведмідь на вухо наступив». А як щодо інших тварин? Чому саме ведмідь? Можливо, інші звірі вміють справлятися з музичними інструментами? Гра Слоники на Піаніно розставить все по своїх місцях.

    Гейм – це ідеальна можливість для приємного проведення часу малюків. Звичайно, порубатися може кожен охочий, але діти отримають особливе задоволення від процесу. Гра носить розвиваючий характер. Після гейми діти зможуть отримати елементарні знання і навички за напрямом нотної грамоти. Також іграшка розвиває музичний слух і смак.

    Правила гри прості. Потрібно просо підбирати правильну послідовність на піаніно. Тобто що скаже гра, то і потрібно натискати. Компанію урізноманітнюють прикольні слоники – це тварини тільки покращувати ігровий процес. Виступаючи в якості помічників, слоники з радістю допоможуть тобі впоратися із завданням, а в кінці гейму вони готові виступити в ролі критиків. Коли ти включиш вийшов шедевр, тварини прослухають його і висловлять свою думку. Як бачиш, буде цікаво! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам