Гра Кафе Пінгвінів 2

    Ігри » Ігри Пінгвіни » Гра Кафе Пінгвінів 2

    Опис Гри:

    Гра Пінгвін Офіціант 2 розповість тобі про пригоди пінгвіна, який вирішив все-таки повернутися в Антарктиду, щоб повторити спробу відкрити власний ресторан. Чи вийде у нашого героя втілити свої мрії в реальність на цей раз? Все залежить від тебе!

    Ти повинен допомогти пінгвінові не тільки відкрити свій ресторан, але і розкрутити його, щоб залучити перших клієнтів. А набір персоналу-це взагалі окрема тема. Для цього часто доводиться витрачати дуже багато часу, адже, погодься, так важко знайти відповідального і компетентного людини. Так що спочатку сам пінгвін буде здійснювати функції офіціанта, навчаючи своїм прикладом потенційних претендентів. Ти будеш працювати разом з ним.

    Так, що головне для офіціанта? Правильно – розторопність, оперативність, уважність. Так що для початку потрібно зустріти гостя біля входу, запропонувати йому вільний столик. Коли клієнт сяде, потрібно подбати про те, щоб прийняти замовлення, запитати, що клієнт бажає випити. Далі потрібно віднести замовлення на кухню, проконтролювати приготування страви та винести його відвідувача. Потім принести рахунок, забрати гроші і посміхатися. В принципі, посміхатися треба весь час, а також запитувати, чи сподобалося гостю в закладі, було все смачно. З таким підходом твої кишені обов'язково будуть пристойними чайовими до кінця робочого дня.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам