Гра Платформер: Принц Персії

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Принц Персії

    Опис Гри:

    Неймовірно крута гра Принц Персії розроблена за мотивами відомого фільму. Якщо ти дивився картинку, тебе напевно потрясло до глибини душі дійство, що розгортається на екрані. Тепер у тебе є можливість приєднатися до головного героя і пройти весь шлях від початку до кінця, розгадуючи по дорозі загадки і відчуваючи воістину неймовірні емоції.

    Гра являє собою бродилку. Так що гейм призначений для тих користувачів, хто воліє постійно перебувати в русі. Особливо варто відзначити неймовірно красиву графіку – тут ти зможеш по-справжньому поринути з головою в світ фентезі і чарівництва. Музичний супровід іграшки також на високому рівні. Нудьгувати не доведеться!

    Отже, дія гри розгортається в лабіринтах. Чому слово «лабіринти» зазначено у множині? Та тому, що тут їх буде просто неміряна кількість – встигай тільки проходити всі! Але тобі потрібно не тільки вибратися з цього місця, адже по дорозі тебе чекають загадки, таємниці і шаради, які в обов'язковому порядку потрібно вирішити, розгадати – словом, уявити правильну відповідь на поставлене питання. Остерігайся ворогів і йди вперед, незважаючи ні на що! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам