Гра Платформер: Вкрадений Меч

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Вкрадений Меч

    Опис Гри:

    Гра Вкрадений Меч – це найстрашніша історія для кожного лицаря. Адже тобі відомо, наскільки лицарі бережуть свої мечі, і яку роль це зброя відіграє в їхньому житті? То-то ж. А з нашим головним героєм сталася найгірша біда – його меч був нахабно вкрадено, коли той повертався додому з чергового походу і, подустав, вирішив трохи відпочити на галявині. Яке ж було його здивування, коли, прокинувшись, він не виявив свого вірного друга поруч.

    Провівши невелике дослідження, стало ясно, що викрадачем став злий чарівник. Цей хлопець украв меч і побіг до себе додому – в страшний замок. Лицар йде по гарячих слідах, тому помилитися тут важко. Упустити злочинця не можна! Зброю потрібно зуміти повернути або сьогодні, або ніколи! Питання стоїть руба, так що не витрачай час на роздуми – починай шлях до відновлення справедливість прямо зараз!

    Отже, сліди привели лицаря в замок. Опинившись всередині, лицар розуміє, що і він стає часткою магії. І тут хлопець усвідомлює, що він ходить не по підлозі, а по стелі! Напевно знову набуте вміння допоможе хлопцеві впоратися з усіма пастками, яких тут ой як багато. Пересуваючись таким чином, потрібно знайти ключі від усіх дверей, забрати меч і благополучно повернутися додому.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам