Гра Платформер: Працівник Саду

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Працівник Саду

    Опис Гри:

    чи Часто тобі доводиться нудьгувати? Герой гри Sad Worker то і справа знаходиться в самому прискорбном настрої. А все із-за роботи. Уяви тільки, його робота сидить вже в печінках, багато невирішених завдань, багато питань від начальства, а тут ще і в позаурочний час змушують працювати. От як би ти вчинив на місці нашого персонажа?

    Отже, хлопець з гри, перебуваючи в самому гіршому настрої, повертається додому. Так як його офіс знаходиться не на першому поверсі, йому треба ще зайти в ліфт, щоб дістатися до виходу. Але і тут його важкий день не закінчується, а можна сказати, що навіть починається.

    Будучи в ліфті, з хлопцем сталася катастрофа. Ліфт різко зупинився і почав падати. Найцікавіше, що ліфт не впав на першому поверсі, він опускався все нижче і нижче. Так відбувалося до тих пір, поки наш герой не опинився в самого пекла. Здається, ніби це справжнісіньке пекло. Можливо, так і є.

    Як би там не було, хлопцеві необхідно вибратися з цього зловісного місця, тому що тут на кожному кроці нечиста сила. Нечисті тут стільки, що складно з усіма представниками потойбічного світу розібратися. Таким чином, герой зважується на втечу. Він бажає вибратися звідси якомога швидше. Але чи вийде у нього це, з урахуванням того, що він весь час потрапляє в пастки і пастки? Сподіваємося, що з твоєю допомогою персонаж відшукає світло в кінці тунелю і все-таки потрапить додому.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам