Гра Платформер: Зупинити Навалу Зомбі

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Зупинити Навалу Зомбі

    Опис Гри:

    У грі Zombie Rip уже в якій раз трапляється нашестя зомбі. Ці хлопці ніби не в курсі, що всі їхні спроби зжерти чесної народ закінчуються далеко не самим кращим чином. Як це часто трапляється, з'являється на горизонті відважний лицар, який готовий показати ходячим мерцям їх місце у цьому світі. А перебувати їм потрібно якраз в іншому світі, ніяк не серед живих.

    Отже, ти граєш за людину, який наважився виступити проти армії тварюк, які останнім часом тероризують місцеве населення. Так що ваша задача зводиться до мінімальних потреб – потрібно просто вбивати супротивників, ні про що і нікого не жаліючи. Чим більше вбитої нечисті на твоєму рахунку – тим краще. А ще ти можеш збирати спеціальні бонуси, підготовлені у вигляді черепів. Ці штуки обов'язково знадобляться тобі, так що постарайся набрати як можна більшу кількість кісток.

    Ця гра онлайн зомбі тобі неодмінно сподобається. Особливо, якщо ти є фанатом подібного жанру. Багато нечисті, крові, перемог і поразок – це і багато чого більшого чекає тебе в іграшці. Щоб перемогти, потрібно знищувати зомбаков направо і наліво – тоді тобі напевно вдасться здійснити свою місію. Бажаємо удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам