Гра Платформер: Подорож Міккі і Дональда Дака

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Подорож Міккі і Дональда Дака

    Опис Гри:

    У грі Подорож Міккі ти просто відмінно проведеш час! Як мінімум, гейм з такою назвою просто не має права бути не цікавим. Подумай тільки, в твоє розпорядження надходить один з найбільш знаменитих персонажів Діснея. Чому один? Все просто – у тебе є вибір. Хочеш грати Міккі Маусом? Вибери цього героя. Але якщо ти бажаєш різноманітність, віддавай перевагу Дональду Даку – тоді ти зможеш разом з ним пройти всі запропоновані рівні.

    Припустимо, вибір відбувся. І на кого б не попадало твоє перевагу, місії все ж доведеться виконувати однакові. Так, суть гри пролягає крізь безліч рівнів, на кожному з яких необхідно виконувати ті чи інші завдання. Серед пріоритетних речей – пошук ключів. Якщо хоча б один ключ залишиться не знайденим, ти не виберешся з поточного рівня. Але і тут не все так просто.

    Щоб відкрити двері, потрібно не тільки ключі, але і зірочки. В рамках гри є таке правило – якщо ти не збереш потрібну кількість зірок, двері відкрити не зможеш. Паралельно на твоєму шляху будуть попадатися коштовності та валюта – збирай їх, адже це – твої окуляри на балансі. Хоча цей показник ніяк не спрощує твої дії в грі, проте все одно приємно, коли ти збираєш максимальну кількість ігрових балів, чи не так? Вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам