Гра Платформер: Пригоди Зрушення в Замку

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Пригоди Зрушення в Замку

    Опис Гри:

    Гра Shifting Castle починається дуже сумно. В геймі присутні два персонажі – один чоловічок зеленого кольору, а другий – рожевого. Так ось, саме з останньою людиною трапилася біда. Зла відьма вирішила затягнути його в своє лігво. Але їй не вдалося здійснити свій план, тому що друг цього персонажа, зелений чоловічок, помітив це і вирішив відвоювати вірного друга. Для цієї мети він схопив меч і почав переслідування бандитки.

    Отже, зелений людина з мечем женеться за чаклункою. Але шлях відьми довгий і повний перешкод, через які потрібно пройти нашому герою. А саме – тут багато заплутаних лабіринтів. Більш того, в цих місцях живуть страшні чудовиська. Кожен монстр намагається зжерти твого персонажа. Але ти не повинен потрапляти в пастки – продовжуй шлях, чого б це тобі не стояло.

    Якщо ти злякаєшся і притормозишь, пам'ятай, що твій друг буде приречений на вічні муки в лігво небезпечної жінки, яка зробить з них самі гірші речі. Щоб такого не трапилося, завжди йди вперед, не зупиняйся ні перед чим і вчасно залучай мізки, щоб впоратися з усіма ситуаціями, навіть самими заплутаними і безнадійними. Вірний план допоможе тобі врятувати товариша! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам