Гра Платформер: Чарівні Небеса

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Чарівні Небеса

    Опис Гри:

    У грі Чарівні Небеса 2 ти дізнаєшся, що таке боротьба на магічному рівні. Як ти вже помітив, це друга частина гри, яка, напевно, тобі сподобається, тому що вона в сто разів крутіший і яскравіше попередньої частини. Не думай довго, приєднуйся до яскравого дії прямо зараз, і ти побачиш, як те, що розгортається на екрані монітора, стає тобі таким близьким не небайдужим.

    Дії гри розгортаються високо в небі, де повним-повно ворогів і іншої нечисті. Проте всі твої дії повинні бути спрямовані на землю – саме там знаходяться найбільш небезпечні противники. У тебе є чарівна паличка, яка може робити постріли, які потрапляють точно в ціль. Завдяки пострілам, всі твої вороги, які перебувають внизу, тут же будуть перетворені у сніг. А зі снігом, як ти знаєш, особливих проблем виникнути не повинно.

    Так само роби з ворогами, які знаходяться поруч з тобою у небі. Тільки є одне але – як тільки ти перетвориш противника в сніг, ти тут же повинен скинути його з неба, щоб остаточно звести з ним рахунки. Паралельно збирай скрині – адже це і є твої бонуси. Крім скринь, ти побачиш інші плюшки, які також небажано обходити стороною. Всі ці речі неодмінно стануть тобі на протязі всієї гри. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам