Гра Платформер: Посох з Пікселів

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Посох з Пікселів

    Опис Гри:

    У грі Піксельний Посох ти познайомишся з чарівником, який, крім своїх сил, ще й чарівною палицею володіє. З допомогою такого арсеналу зброї маг відправляється на порятунок дракона. Цікава ситуація виходить, чи не так? Адже драконів зазвичай винищують, а тут знайшлася людина, яка збирається врятувати його. Справа в тому, що це не звичайна істота, а найдавніше в світі, яке може відкрити багато таємниць.

    Дракон нудиться в храмі, де дуже багато представників потойбічного світу. Тобі потрібно обійти всі ворогів і впоратися з усіма завданнями, щоб врятувати велику ящірку. Все б добре, але кількість ігрових життів у тебе дуже обмежена – всього три штуки. Так що не витрачай їх даремно, пам'ятай, що це дуже мало, проте цілком достатньо для здійснення цієї місії.

    Коли ти будеш вбивати ворога, ти побачиш, як з нього випадають серця. І це дуже добре, якщо ти побачиш такий феномен, тому що ці сердечка символізують твоє здоров'я, яке значно поповниться після того, як ти їх забереш. Кінцевим результатом гри стане зустріч з темним лицарем, знищення якого припинить страждання дракона і закінчить твої страшні пригоди.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам