Гра Платформер: Містер Коробка

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Містер Коробка

    Опис Гри:

    Іноді навіть самий банальний відпочинок може прочинити дверці в країну нових можливостей і небачених пригод. Саме це і сталося з героєм нашої комп'ютерної гри, яка носить однойменну з героєм назва – містер Коробка. Комусь таке ім'я може здатися смішним, але, не дивлячись на це, наш герой досить цікавий і привабливий.

    Гра повідає тобі невелику передісторію про те, як містер Коробка потрапив у паралельний світ. Тихо і мирно він відпочивав під деревом, особливо не про що не думаючи, тоді як раптово перед ним відкрився портал в інший світ, з якого вийшли маленькі живі коробки і попросили його допомоги. Виявилося, їх маленька народність була потревожена вторгненням космічних піратів, які викрали багато жителів Коробии. Маленькі Коробочки попросили містера Коробку про допомогу, і той, незважаючи на вроджену скептицизм, не зміг їм відмовити.

    Так і почалося захоплюючу подорож містера Коробки, яке полягає в тому, щоб мандрувати по Коробии у пошуках викрадених родичів. Лад вежі з картонних коробок, слідуючи ігровим інструкцій, щоб подолати перешкоди. І будь обережний, адже на шляху може зустрітися багато різних небезпек.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам