Гра Платформер: Гравітаційний Втеча

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Гравітаційний Втеча

    Опис Гри:

    Милий рожевий кролик, який просто обожнює, щоб до нього зверталися не інакше, як Містер Кролик, багато побачив на своєму віку. Так сталося, що він опинився в секретній лабораторії в руках не дуже добрих людей, які проводили над ним жахливі нелюдські експерименти. Але нашому кролику вдалося втекти з лап цих чудовиськ. Втім, втеча втечею, але якимось чином вибратися з лабіринту лабораторії, зрозуміло, потрібно. Без тебе містер Кролик навряд чи впорається. Готовий йому допомогти? Тоді кроком марш в бій.

    Отже, в чому ж полягає гра? Все гранично просто. Передвигай кролика по платформі в бік виходу. Використовуй підказки, які час від часу підкидати гра. Наприклад, читаючи написи ти зрозумієш, як стрибати і в цілому, як краще діяти.

    Перший рівень здасться тобі найбільш простим, а вже на другому тобі належить зустрітися з правоохоронцями лабораторії –злісними півнями. Щоб знищити їх, достатньо просто стрибнути їм на голови.

    Гра називається Втеча з Гравітацією, так що будь готовий зіткнутися з гравітаційними полями. Які буквально перевертають все з ніг на голову. Попутно не забувай збирати золоті монетки, які подарують тобі заповітні бонуси.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам