Гра Платформер: Життя Вікінга

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Життя Вікінга

    Опис Гри:

    Ця гра розповість про доблесного вікінга, який не мислить свого життя без пригод. Однак, щоб здійснити черговий подвиг, вікінги найчастіше випивають кухоль-другий ароматного еля. Ходять легенди, що цей напій додає їм сил, загострює почуття, робить сміливіше і безстрашні.

    Гра «Коротке життя вікінга» - це невелика подорож по засніжених полях і скелях Скандинавії, в яке пустився наш доблесний герой. Допомагай йому збирати пивні кухлі, щоб він став сильним і сміливим. Гуртки з елем також допомагають вікінгу прискоритися і стати більш спритним, а ці навички дуже знадобляться в нашому невеликому подорожі. Попутно наш герой повинен буде збирати різні обладунки, розкидані в снігах, а також навчитися взаємодіяти з тваринами – совою і равликом, які допоможуть йому подолати перешкоди.

    Що чекає нашого вікінга в кінці шляху нікому не відомо. Але, якщо ти хочеш дізнатися, тоді спробуй якомога швидше пройти гру «Коротке життя вікінга» і пам'ятай про гострих льодах і пропастях – саме вони становлять головну небезпеку для життя нашого героя, тому намагайся їх вправно обходити за допомогою кліків на ліву кнопку миші або на кнопку Z.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам