Гра Платформер: Заводний Король

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Заводний Король

    Опис Гри:

    Це не просто гра, а захоплююча історія кохання, в якій, як і в багатьох казках, добро і зло повинні вступити один з одним у люту сутичку. Перед тобою по вуха закоханий у свою обраницю юнак, який чомусь дуже сильно дошкулив королю на прізвисько Заводний. Це спровокувало Заводного Короля створити певний механізм, що віддалено нагадує годинник, крізь якому доведеться пройти нашому герою, щоб врятувати свою кохану Линель.

    Якщо ти добре знаєш англійську мову, то, перш ніж почати, можеш прочитати діалог між героями, можливо, це допоможе тобі зрозуміти, наскільки сильно один одного люблять юнак і дівчина, і яка кішка пробігла між Запальним Королем і нашим героєм.

    Завдання героя дуже проста – потрібно подолати всі пастки, які зберігає в собі механізм Заводного Короля, врятувати Линель і разом з нею вибратися з гігантських годин.

    Головне застереження: дійте обережно, гаряча голова тільки завадить у вашій непростій справі. І пам'ятайте, Заводний Король – надзвичайно хитрий, а отже, потрібно бути готовим до всього.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам