Гра Поїзда: Важка Дорога

    Ігри » Ігри Поїзда » Гра Поїзда: Важка Дорога

    Опис Гри:

    У грі Важка Дорога ти потрапиш на поїзд, який перевозить дуже і дуже цінний вантаж. Вантаж є настільки цінним, що ніхто не знає, що саме це таке. Але противники знають. Як їм вдалося це дізнатися – залишається загадкою. І розгадувати її доведеться не тобі, тому що на твої плечі лягає інша задача – зробити все можливе, щоб вантаж не потрапив у руки ворогів.

    Отже, сьогодні тобі відводиться роль охоронця, який працює в поїзді. Як поганих хлопців виступають мотоциклісти і повітряно-десантні війська. Кожна ворожа одиниця намагається досягти поїзда, щоб вкрасти вантаж. Тобі потрібно застосувати всі сили, щоб ні в якому разі не допустити цього.

    Зверни увагу, що може відбутися погіршення ситуації, пов'язане з появою на горизонті більш сильних ворогів. Так що ще доведеться подумати, як з ними впоратися. Вихід є – потрібно постійно підживлювати свої сили. Зробити це можна за рахунок аптечок, які будуть зустрічатися на твоєму шляху. А ще – заробляй гроші і покращуй свого відважного героя-охоронця. Тоді у тебе все вийде щонайкраще. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам