Гра Покрокове Небезпечну Пригоду

    Ігри » Ігри Покрокові Стратегії » Гра Покрокове Небезпечну Пригоду

    Опис Гри:

    У грі Небезпечну Пригоду ти потрапляєш у село, неподалік якого відкрився дивний портал. Цей портал являє собою ворота у потойбічний світ. Відповідно, всі мертві душі проходять сюди в світ людей. Все б нічого, але такі неждані гості взяли собі за звичку тероризувати місцеве населення. Ну, куди це годиться? Всі люди неймовірно налякані. Вони до смерті бояться цих тварюк. Допоможи їм! Тим більше що зробити це тільки в твоїх силах.

    Отже, хаос повинен бути припинений в корені. Тобі потрібно зібрати армію добровольців, які погодилися б з тобою відправитися на закриття порталу. Зверни увагу, що в твоєму війську повинні бути лучники, лицарі, а також маги – без них сьогодні нікуди. В цілому твій первинний загін повинен складатися з п'яти добровольців. Набрабось потрібну кількість? От і добре – можете вирушати в світ тіней, щоб покарати їх за повною програмою.

    Мета гри – знищити всіх представників потойбічного світу. Для цього можеш застосовувати будь-які технології. Тим більше що в твоєму розпорядженні є маг – з цим хлопцем ти напевно впораєшся. Зроби так, крок за кроком, щоб нечисть прибрала з цього місця і згодом навіть дорогу сюди забула. Тільки вміла стратегія і послідовне її втілення допоможе справитсья з таким непростим завданням. Пам'ятай, що всі надії тільки на тебе! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам