Гра Світ поні: грати безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри поні - грати онлайн безкоштовно! » Гра Світ поні: грати безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1443 очок, Голосів: 350

    Опис Гри:

    Це яскрава і цікава флеш-гра для дівчаток. Ми трохи розповімо тобі про неї.

    Що в ній цікавого?

    Приваблює цікаво виконана графіка з використанням безлічі відтінків, що радують око. Ця гра рекомендована тим, хто перебуває в поганому настрої. Зігравши раз, ти напевно будеш посміхатися. Герої гри - чарівні поні. Неможливо ними не розчулюватися.

    Суть і правила гри Світ поні

    Тобі потрібно буде облаштувати і підтримувати порядок у вольєрі для поні. Кількість жителів просторого вольєра будеш визначати саме ти. Натиснувши на зображення маленької конячки лівою кнопкою, ти перетягнеш її у вольєр. Так з'явиться нова конячка. Але не перестарайся з кількістю, адже їх потрібно буде годувати. Також з поні постійно треба гратися, виводити в ліс на прогулянку - ти здивуєшся - кататися на ковзанах. На це все треба час і бажання.

    Завдання завжди розставляють по пріоритетам, оскільки робити все і відразу - неможливо. Ми пропонуємо тобі почати з того, щоб перетворити вольєр, зробити його більш комфортним. Тому що поні звикли жити тільки в хороших умовах. Їм не подобаються похмурі стіни і стеля. Ти можеш прикрасити вольєр казкових тварин надувними кульками, годинниками цікавих форм, раками, стрічками, бантами і метеликами. Твій оригінальний смак дозволить зробити приміщення милим і святковим.

    Далі потрібно буде змінити поні так, як тобі подобається. Ти можеш пофарбувати їх гриви, хвости, щетину. Конячок навіть можна нарядити, як людей. У них є прикраси для копит, дуже елегантні капелюшки, кольорові крила, бантики, намисто. Конячки, виявляється, можуть виглядати майже як люди. Використовуй свій смак і дизайнерський талант, щоб прикрасити світ чарівних поні!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам