Гра Поу: Дитячий Садок

    Ігри » Ігри Поу » Гра Поу: Дитячий Садок

    Опис Гри:

    Люди люблять повторювати: в чужий монастир зі своїм статутом не ходять. Дана приказка означає, що раз ти вже опинився в незнайомій компанії, в чужій тобі середовищі, постарайся підлаштуватися під місцеві поняття і традиції, і не нав'язувати нікому нічого свого. Це правило всі виконують із задоволенням – так жити набагато простіше, а якщо хто надумає його порушити, на цієї людини відразу ж стануть дивитися косо.

    Так живуть люди. Але інопланетяни живуть зовсім по-іншому і їх зовсім не турбують наші правила. Ось, наприклад, прибулець Поу. Коли він був маленький, йому доводилося ходити в один дитячий сад разом з людськими дітьми, чого, в принципі, він був сад. Поу страшно любить спілкування.

    Але ось інтер'єр і розклад дня дитячого садка йому не зовсім подобалося, тому, всупереч традиціям, які популярні у людей, Поу прийшов в чужий дитячий сад зі своїм статутом. І почав робити кардинальні перестановки.

    Це було короткий опис гри Pou в Дитячому Саду. Допоможи смішному інопланетянину переставити всі гойдалки і каруселі так, щоб йому подобалося, і було зручно ними користуватися – у Поу-то рук немає. Якщо треба, можна змінювати вигляд і форму предметів, робити все, що завгодно.

    Впевнені, що вам буде весело разом з Поу міняти все на свій лад!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам