Гра Прибулець Глобби

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Прибулець Глобби

    Опис Гри:

    У грі Глобби ти маєш шанс познайомитися з дуже цікавим персонажем, в ролі якого сьогодні виступає інопланетянин, в честь якого, власне, і названа гра. Сьогодні Глобби займається тим, що подорожує по різних планет. Планета, на якій він опинився, таїть у собі багато секретів, розгадавши які, Глобби може отримати дуже багато багатства.

    Отже, опинившись у незнайомому місці, наш хлопець бачить навколо себе золото, багато золота. Він тут же намагається забрати його собі, але в нього нічого не вийшло. Так, перша ж спроба закінчилася плачевно. Справа в тому, що Глобби погано вирішує логічні задачки. А без правильних відповідей він ніколи не впоратися з місією.

    А як у тебе з логічним мисленням? Якщо все в порядку на цьому ґрунті, ти зможеш швидко розібратися із завданнями і вийти сухим з води, як говориться. Тобто тобі треба допомогти Глобби вирішити якомога більше завдань. Чим більше правильних відповідей, тим більше золота буде у інопланетянина. Крім логічних навичок, також потрібно бути дуже уважним, так що стережися шипів, зіткнення з якими може призвести головного героя до загибелі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам