Гра Прибульці: Захоплення Ферми на Землі

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Прибульці: Захоплення Ферми на Землі

    Опис Гри:

    Гра Злі Тваринка проти Прибульців покаже тобі, яким сміливими і відважними можуть бути звичайні тварини. Хоча, вибору у них, в принципі, не залишилося, тому що прибульці напали на ферму. Звірам потрібно вижити люой ціною, і вони вирішили об'єднатися в єдиний загін, яким вони починають вести наступальну атаку прямо зараз. Так що поспішай, щоб потрапити до початку бою. Буде цікаво і страшно в один і той же час – краще приготуйся до всього відразу.

    Отже, на фермі кого тільки немає. Тут і барани, і корови, і поросята, і інші парнокопитні, які збираються вийти на захист рідної ферми. Инопланетяни зрозуміли, що так справа не піде, тому вони вирішили влаштуватися в цьому місці як можна краще. Для цього прибульці вирили окопи і зробили спеціальні укріплення, з яких ведуть безперервний вогонь.

    Але і наші тварини не ликом шиті. Вони винайшли щось схоже на рогатку, однак ця конструкція просто неймовірно величезних розмірів. Ставай на захист ферми, натягуй рогатку, заздалегідь приготувавши боєприпаси, цілься і потрапляй у НЛОшников. Тут потрібно бути влучним, щоб знищити ворогів з першого пострілу. Гра як раз і покаже, як у тебе з влучністю. Якщо ж з цим є проблеми, ти заміниш згаяне, натренировавши очей.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам