Гра Монстри проти Прибульців

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Монстри проти Прибульців

    Опис Гри:

    Гра Монстри проти Прибульців ТД – це гейм, який покаже тобі чудовиськ абсолютно з іншого боку. Так, навіть у цієї медалі є інший бік. Всі ми звикли, що монстри в більшості своїй – це злі, бездушні і агресивні істоти. Але тільки не в цьому випадку, адже сьогодні монстрики виступають в ролі порядних і добрих створінь. Не віриться? Приступай до гри, щоб отримати такий важливий досвід захисту чудовиськ.

    Гра розроблена в стилі захисту вежі. Це означає, що є персонажі, за яких ти у відповіді, і є вороги, яких треба покарати і прогнати з заданої території. В якості позитивних героїв виступають монстри, як противників – НЛОшники, які сьогодні вирішили напасти на Сан-Франциско.

    ваше завдання полягає в тому, щоб захистити територію, ввірену тобі. Для цього подивися, які вежі є у тебе в наявності. Після цього розроби стратегію і розстав фортеці найбільш оптимальним чином. Тобто потрібно зробити так, щоб ні один зайда не зміг переступити межу, яку ти охороняєш. Все залежить тільки від твоїх вмінь полководця. Покажи себе з найкращого боку – захисти рідних монстрів!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам