Гра Люди проти Прибульців: Облога Міста

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Люди проти Прибульців: Облога Міста

    Опис Гри:

    Гра Облога Міста 4 Чужі являє собою чергову частину резонансної іграшки. Якщо тобі раніше доводилося грати в цей гейм, значить, ти отримаєш море задоволення, тому що тут багато нових ефектів, сюжетних ліній та персонажів.

    Отже, все почалося зі звичайного нападу НЛОшников на Землю. В результаті атаки інопланетяни забрали кілька людей до себе додому, тобто на якусь планету. Так що сьогоднішній сюжет переносить тебе на чужу землю, де тобі потрібно виконати ряд завдань.

    Ясна річ, що ці завдання відносяться до кровопролитних боїв. Не дарма ж у тебе в наявності є інноваційне зброю. Хоча, це і не дивно, тому що сьогодні, крім жителів планети, тобі також доведеться битися з рослинами. Але не думай, що від цього завдання спрощується.

    У твоєму розпорядженні – лише один персонаж. Що ж робити з іншими людьми, що знаходяться на цій планеті? Не кидати ж їх у біді? Зрозуміло, немає. Просто від тебе вимагається управління всього лише одним героєм, а все решта, як кажуть, підтягнуться. Тобто куди ти поведеш головного персонажа, туди підуть і інші хлопці.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам