Гра Космічний Десант проти Прибульців

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Космічний Десант проти Прибульців

    Опис Гри:

    У грі Космічний Десант ти побачиш, як НЛОшники висаджуються на Землю. Першою метою агресорів стала космічна база. Мабуть, прибульці розрахували все до останньої дрібниці, тому що вони обрали саме той момент для атаки, коли на базі, крім одного охоронця, більше нікого не залишилося.

    Прибульці працюють оперативно. Не минуло й кількох хвилин, як вони заповнили всю станцію. Ясна річ, що інопланетні сущетва були дуже впевнені у своїх силах. Вони не думали не гадали, що якийсь охоронець без чиєїсь допомоги зможе дати їм відсіч.

    Як ти розумієш, в ролі охоронця виступаєш саме ти. Тобі потрібно зробити все, аби витіснити непроханих гостей за межі бази. У тебе є пістолет, автомат і ніж. Застосовуй те чи інше зброю в залежності від ситуації. Як тільки з'явиться вільна від бою хвилинка, одразу ж біжи в спеціальний магазин, щоб прокачати свої ресурси.

    Тобі потрібно забезпечити гарантію життя охоронця. Скільки йому вдасться протриматися в подібних умовах – залежить тільки від тебе. Цілком можливо, що пізніше підійде підмога. Так що тобі, в принципі, потрібно всього лише потягнути час як можна довше.

    Керувати грою просто. Переключи клавіатуру на англійську розкладку і запам'ятай лише три клавіші – А, С і Д. Остання кнопка слугує для зміни зброї, а перші дві – для пересування героя. І будь завжди напоготові, тому що небезпека може підійти з тієї сторони, з якої ти менше всього її чекаєш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам