Гра Рикошет Папуги: Порятунок Душ Піратів

    Ігри » Ігри Рикошет » Гра Рикошет Папуги: Порятунок Душ Піратів

    Опис Гри:

    Гра Пірати СОС: Арргх! – це гейм, в рамках якого ти побачиш корабель-привид. Більше того, саме ти зараз і знаходишся на цьому судні у відкритому морі. Все було б нічого, і корабель плавно продовжував свій шлях, але в один момент судно було атаковане піратами. Ватажок банди захопив корабель-привид, а у всіх твоїх друзів забрав душі і закрив їх у спеціальних посудинах, щоб ті ніколи не знали спокою, перебуваючи весь час в страшному хаосі.

    найцікавіше, що сьогодні тобі відводиться роль... папуги! А кого ще, адже всі члени екіпажу потрапили під вплив піратів. Ти – єдина вижила душа, і то з тієї причини, що ти – птиця, пірати вирішили не звертати уваги на тебе, вирішивши, що пернатий не може заподіяти ніякої шкоди. Але як же помилялися пірати – до їх нещастя і до твого щастя.

    Будучи папугою відповідальним, ти приймаєш весь удар на свої груди. Щоб врятувати товаришів, доведеться показати себе з кращої сторони в процесі стрільби по пляшках. Коли чергова пляшка буде розбита, душа твого друга буде на волі. Таким чином, збиваючи скельця одна за одною, ти будеш звільняти членів екіпажу. Використовуй під час стрільби принцип рикошету – тоді ти зможеш зачепити ще більшу кількість пляшок за один раз.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам