Гра Лего Робот

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Лего Робот

    Опис Гри:

    Гра Лего Бот – це гейм-лего. Тут головний герой створений з елементів всесвітньо відомого конструктора. Ти керуєш роботом. Головна мета твого персонажа – пройти всі рівні, при цьому залишитися цілим і неушкодженим.

    В обов'язки робота входить дуже багато всього, тому що він наділений унікальними талантами. Наприклад, наш персонаж може скористатися парасолькою в разі необхідності, а коли треба, може побудувати міст. Те ж саме стосується сходів, доріг та інших споруд, необхідних для вдалого переміщення по левелам. Тобі потрібно лише стежити за його пересуванням і вчасно давати підказки – що, коли і як робити.

    Здається, ніби нічого складного в цьому немає. Однак, якщо задуматися, то потрібно ще як попотіти, щоб досягти нормальних результатів. Тому що ти повинен бути в курсі, яку команду роботу задати в той чи інший момент, щоб досягти гарного результату. Адже що-небудь не годиться, треба завжди прагнути тільки до кращого.

    Гра неодмінно затягне тебе з головою. Ти можеш навіть не помітити, як потоваришувати з головним героєм, і тобі дуже сподобається проводити з ним час. Сподіваємося, що так і станеться. Керуй ним з розумом, і ти обов'язково отримаєш незабутні враження в процесі гри. Удачі тобі, віри в себе і легкого подолання всіх перешкод!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам